top of page
fb-Fajl_000(1).jpeg

Rólunk

A Junk egy 10 fős funky-jazz-soul zenekar, akik sokéves működésük során eleinte leginkább feldolgozás dalokkal építették közönségüket. A jazzfunk vonalon alkotó zenekar egy ideje a saját szerzemények felé fordult és 2018 tavaszán adta ki az első, 6 dalt tartalmazó EP-jét.
 

Koncerteken a Junk saját szerzeményeik mellett az őket leginkább inspiráló előadókat dolgozza át. Legyen szó funk, hiphop vagy latin ritmusokról, 70-es évekről, vagy még fel nem fedezett dalokról. A Junk koncerteken egy változatos képet kapunk róluk és az őket érő hatásokról, ugyanez a sokszínűség érződik saját dalaikon, melyek

egyesével is külön világokat, életérzéseket alkotnak.

A 10 fős zenekar egyik különlegessége és legsikeresebb projektje a lassan 4 éve működő Junk Big Band formáció. A 20 főt számláló big band felállással a fiúk hihetetlen energiaszintre emelik az amúgy is mozgásra késztető ritmusokat. A big band a nyári időszakban áll össze és ad koncerteket, melyekre olyan zenészek fogadták el a csapat meghívását mint Harcsa Veronika, Tátrai Tibor, Barabás Lőrinc, Tóth Vera, Kozma Orsi, Nagy Ádám, Kohánszky Roy, 2018-ban pedig Koszi Janka volt az állandó vendégük minden koncerten.

"...az év legjobb élménye volt nekem
veletek muzsikálni"

                                                             - Tátrai Tibor

bottom of page